Samtlige Høssingruss på krykker

At russetiden medfører og medfører og medfører mengder av forulempelser av YMSE sort er vel ikke nytt, men i ¨år er det første gangen at samtlige russ har påført seg krykkekrevende helseskader. Russepresident Honda Haugen (17) har selv måtte ty til krykkebruk etter hun krysset en motorvei på en rullende planke, et så kalt scate board. -Jeg er en av mange som har skadet meg. Prøvde å ta russeknuten der man skal krysse en motorvei på en rullende planke, et så kalt scate board, men hadde uønsket uflaks og møtte på motgående og motgående og motgående traffikk. 
Håndterer sitt handicapp. Kristenruss Jeremias Danko (18)

Overlegevakta på Høssing melder om benbrudd, håndbrekk, hareskår, tinitus og 70 andre skader som alle har fått et krykkeutfall. -Vi har vært ekstra heldige med tilgang på krykker i år! kan administrerende tissekone på Hjælpe middel sentralen, Pinky Etterstad fortelle. -Vi glemte/glømte å skru av krykketrykkemaskinen da vi skulle ta fredagspilsen og lørdagspilsen, dermed trykket krykketrykkemaskinen krykker hele helgen, og ja, du kan jo tenke deg.

Russepresidenten kan fortelle at all krykkebruken ikke legger noen demper på russefeiringen. -Våre verdier er ivaretatt. Vi får endog honør-rabatt på rusbrusutsalget, og i går ble fler av oss sympatiknullet av en svendsk krigs veteran. foreteller Haugen stolt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: