– De har ikke anlegg for sånt


De giddelause barna der de trives best,
foran et flimrende fjernsynsapperat.
Mye debatt har fart fram og tilbake blandt Høssings eldre garde den seneste tid om man skal la årets konfirmant kull sette opp en midlertidig kullgruve på Høssing Torvet i vinter. Grunnen til at de ønsker dette og har søkt løyve til dette er at de skal samle inn penger til den store konfirmant turen i vinter som i år går til Belgia.

– De aller fleste av den eldre garde mener det blir helt feil at konfirmantene skal grave etter kull på torvet. De har ikke det som skal til. Jeg tipper at de kommer til å gå lei det hele rimelig fort og løpe hjem til nintendo og el-gitar på gutterommet rimelig raskt.

Dette utsagnet kommer fra en eldre herre med skinnbukser som helst ville være anonyme. Men ikke alle er negative. Tre fnisende damer som har vært og kjøpt blomkål ser annerledes på saken:

– Ja, hvis de vil grave kull, så skal de få grave kull. Så er det sagt. De må jo få grave kull. Jeg tror det kommer til å bli gøy, og dessuten må jeg pisse så nå må vi hjem, sier de tre i farta.

Så saken er fortsatt et stort spørsmålstegn i samfunnet vårt. Hva mener DU? En annen ting som er i vinden for tiden er dette med spidermann og batmann. Det viser seg at svært, svært få klarer å skille mellom de to. Dette skaper mye problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse