Skuffet over kryssordpremie
Venninnetroikaen på 76, 78 og 79, Albeit, Jønnine og Deirdre, er i harnisk over premien de fikk tilsendt fra Ingers Kryssordmagazin.

- Før påsken satt vi samlet rundt et bord på Høssinghjemmet og koste oss med kryssord. Sammen løste vi et ganske vanskelig et, med "tre blyanter", så vi var ganske stolte (tre blyanter indikerer relativt vanskelig, hvor en blyant er det letteste og fire blyanter det aller vanskeligste, red. anm), forteller Albeit.

Premien de mottok over påske var ikke den vasen de hadde sett for seg. I stedet for en glassvase med giraffmotiv, fikk de kryssordløsende tilsendt ei lita krukke med tydelige fingeravtrykk. Jentegjengen på tre bestemte seg for å finne ut hvor fingeravtrykkene stammet fra.

- Dattern min jobber i politiet, nær sagt, så hun fikk ta med seg krukka på jobb i dag. Og så fant 'a ut hvor fingeravtrykkene stammet fra også, for å si det rett ut, sier Jønnine. - Det er så fælt atte. Ja, det er så fælt atte, det henne.

Fingeravtrykkene viste seg å stamme fra Dan Børge Akerø (kjent fra fjernsyn, red. anm.). Hvordan fant så den celebre tv-vertens fingeravtrykk veien til krukka? Kjendisens fingeravtrykk overskygger likevel ikke skuffelsen som damene følte da de hentet premien på posten.

- Jeg er meget skuffet, sier Deirdre. - Jeg er meget skuffet.

Også Jønnine er meget skuffet: - Jeg er også meget skuffet.

Høssingposten prøvde mandag kveld å få tak i Inger Staar, utgiver av Ingers Kryssordmagazin, men uten hell. Høssingposten vil følge opp saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse