Ørnen er trøndersk

Fantomtegning av ørnen som ødela. 

Skomakerinne Siri Dååån (55) fikk i morges sitt livs gufs da en kunde nektet å betale for en sammenlappet fjellstøvel. Etter store uenigheter satte den vrange skokunden et uventet punktum for konflikten ved å gjøre opp for seg med en sprell levende havørn. Episoden trigget panikk blant ansatte og kunder som var tilstede da de ble bitt, sparket og grundig oppdratt av den ustyrlige ørnen i tumultene som oppstod.

- Ørner hører gjerne ikke etter når du sier at nok er nok, som man kan si til et menneske som man vil skal holde opp og ikke ødelegge mer, forklarer Dååån. - Det var gjallende ørneskrik og kunder som pissa i kryss. Skosåler og lisser pisket om oss som glohet spaghetti og det var korøvelse i nabolokalet som ble brakt totalt ut av fatning. Flere knakk sammen og pisset liggende. Noen brukte til og med kormappa som handlenett! 

 Ørnen var trøndersk.
Vi lyktes å få tak i selveste "ørne betaleren" Janco Torgersen som hevder han ikke betalte med ørnen. - Nei, nei, nei. Ørnen er trøndersk. Da jeg ikke fikk betale det beløpet jeg ville, pusset jeg ørnen på Siri for å lære henne at kunden alltid har rett, så det at hun trodde hun fikk ørnen i betaling er å tolke det litt vel langt til sin fordel. Ørnen er trøndersk og slettes ikke betalingsmiddel.

- Noen brukte til og med kormappa som handlenett!, gjentar Siri Dååån over telefon da hun ringer oss igjen noen timer senere. 
- Ørnen er trøndersk, supplerer Janco i bakgrunnen, som tydeligvis har brutt besøksforbudet han er ilagt av politiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: