Dette skal du kjøre i i høst

Pinnsvinkledde bilister blir et alt mer dagligdags syn på veiene, men skal man tro siste rapport fra catwalken i Paris er det nå benmarg fra reinsdyr og lignende man skal smykke seg med på norske veier. Høssings bilister er motemessig i høygir og det rapporteres om bilister ikledd alt fra pæreskrell til kompost i førersetet.

- Jeg merker at jeg får god respons på mitt knuste porselenservice i tusen knas som jeg sitter i når jeg kjører, særlig når jeg venter på rødt snur mange henrykte hoder seg da de får tid til å se det fine jeg har på meg, sier Hans Klem (43) fra Ryenkjøsset. - Også når bilen er i fart merker jeg at mange møtende sjåfører prøver febrilsk å nikke anerkjennende til det jeg har på meg, men det går fort og de tror jeg ikke oppfatter det. Derfor har jeg montert et kamera på panseret slik at jeg kan gå igjennom filmen når jeg når min destinasjon og notere meg bilnummere. Deretter skriver jeg en personlig takk for anerkjennelsen som jeg sender til hver møtende bil. Det koster selvsagt tid og porto, men jeg synes det er bare hyggelig.

Også Turid Menerdudetduda (49) kaster glans på norske veier med sine kreasjoner. - Mandag til fredag har jeg ofte på meg druer og rips mens i helgene koster jeg på meg ferske elgkadavere levert av NSB. Jeg synes det er synd at alt det stilige elgkjøttet skal gå til spille når de blir påkjørt av toget og har etter mye mas fått overtalt NSB til å sende kjøttet min vei framfor ulvene på Langedrag og andre familieparker som jeg mener har nok kjøtt i de dyrene de har der fra før.

Som et ekslusivt tips til våre lesere anbefaler Turid at man før kjøreturen tar seg bryet med å smelte stearinlys i en bøtte for så å helle det over seg når man har inntatt kjørestilling. - Når du ligger i 180 på E6 dekket i stearin fra topp til tå er det lite annet som virker betydningsfullt her i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: