Vi kårer Høssings 5 beste podcaster

ble ikke med på lista: Broddcast

Nå har pod cast bølgen tatt av i Høssing, så å si alle høssinger har fått sin egen podcast nå om dagen. alt fra lillebjønns flåttcast til Mor monsens masecast.  Det er noe vanskelig for den gjengse høssing å manuvrere i dette podcast-stillehavet, så vi har derfor hørt alle og komprimert en liste.


Braathen safecast

Podcast som omhandler flyselskapet Braathen safe`s historie, økonomi, kultur, finans, IT-system, ja alt mellom himmel og jord på en flyplass hvor Braathen Safe opererte. Det er brødrene Jan Frantzen og Johan Frantzen Jr. som er primus motor bak denne geniale podcasten. Sist episode handlet om hvordan en jerv ble sluppet løs på et Braathen Safe Flight 403 til Baghdad. Det gjorde at aksjene falt umiddelbart, for å så stige til rekordhøyde etter jerven ble fanget uten å gjøre større skade enn å hive i seg 15 m&ms.

et alvorlig strumatilfelle

Strumacast

Handler om struma, enkelt og greit. Alle skjoldbruskkjertelinteresserte bør sjekke denne ut. Det er Randi Jønnsen som er prima motor. Sender live fra NAV Høssing torsdager klokken 11. Siste episode var om forebygging og beinskjørhet (gjesteepisode). 

Jønn og en lokal narkobaron

Jønncast

Jønn Jønnsen snakker om seg selv i 4 timer. Har høssingrekorden i medietilsynsaker. Sist episode var at Jønn rablet om Harry Potter-effekter, alt fra pins til hatter, til brigdekort med Harry Potter på. Anbefaler ikke episoden om golf ( red amn)

Bjørg den crazy algemaskoten til langrennslaget

Maskotcast

Britt drar rundt i kommunen og intervjuer maskoter på ulike lag og foreninger. Vi kan nevne at Høssing Rotary-rotta har blitt intervjuet, Møkkelag-Jabba the hutt har vært innom, Elefanten fra Brannstasjonen og mange flere. De fleste maskotene i Høssing skal intervjues over en 10 års periode, er ideen til 'casten.

En av de lengre syklene som blir nevnt i podcasten

Lengste sykkelcast

4 gr¨undere har gått sammen om å lage fylkets lengste sykkel, og selvfølgelig lager disse gru¨nderene podcast om det. Primus motor er Chip Langrennsfyr. NB: hver episode er 4 GB, pga manglende datakunnskap hos produsent Switch Supernap.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: