Satser knallhardt på protein shake

Far og sønn Vettelsen i stigende rekkefølge fra høyre.
Tilveksten av små og mellomstore bedrifter i Kommunen vår har aldri vært lavere, men noen "ildsjeler" lar seg ikke stoppe. Tidl. fribryter Argus Vettelsen og hans gründer sønn, Halvjus, åpner nå internett salg for salg av såkalte protein shake, eller protein drikker for rysting. (Se faktaboks? Red. anm?)

Slike shaker er stort i kroppsbygger bransjen og var årets snakkis på "snakkis festivalen" v. Høssing vatn i sommer. -Vi kjører beinhard kampanje på nettet akkurat nå. forteller den ivrige Vettelsen senior. -Nå får du 3 shakes for bestilling av opptil 5 shake eller flere, samt medfølgende tuteflaske ved kjøp av 10 eller deromkring. Vi har allerede merket stor interesse når vi har delt ut flyers, stickers og informasjonsbrosjyrer nede på Helsestudio´.
En av de mest populære shakene skal være "Arkimedes lov II"

Ikke alle er like glade for den nye protein-boomen skal vi tro Argus. -Vi har blitt motarbeidet fra alle hold. Myndighetene prøver ikke uventet å stanse oss, og nede på Helsestudio´klager de over at brosyrer og materiell fra vårs har satt seg fast i tredemøller og fanden og hans oldemor. Men de to generasjonene Vettelsen gir seg ikke så lett. -Vi skal trøkke protein shakene våre ned over huet på menigmann om det så må gå liv tapt. sier far Vettelsen med et intenst blikk.

Sønnen Halvjus er som kjent døvstum, og får dermed pent lite med seg av samtalen, og har heller ingen ting å tilføre samtalen - i hvert fall ikke verbalt. -Halvjus vifter noe infernalsk med armene når han blir ivrig, men det er jo umulig å forstå seg på hva han sier for vanlige folk, sier den oppgitte faren/arbeidsgiveren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: