Kosepus er helt rå på å huske passord

Helt Konge! Kanonbra! Jubler den unge tann legestudenten. Vi er hjemme i hans ungarshule i Høssing Øst og Moris Tambarskjevle har akkurat scora "goal" i den populære farsotten "stang inn/stang ut – et sms spill for undom og unge voksende" på mobilen sin et spill som forsovet også egner seg for trygdede og uføre med mye tid og "slå" ihjæl.

Hovedfigurende i data spillet er ekteparet Rollo og Orlog

Han legger fra seg mobilen et øyeblikk og stirrer tanke fullt inn i den blafrende peisflammen som knitrer over kaminen. –Det hele startet da jeg var ung. Dvs jeg er fortsatt ung jeg har ikke tenkt til og "kaste inn håndkle' ennå" . Han tasler over til cdhylla fra Idè Skeidar for og ta ut reggae favoritten men snubler i en tallerken fiskebolle fra i går eller dagen før og deiser hodestups inn i peisen og fortæres av flammende.

Intervjuet er over.

Under arveoppgjøret kommer det fram at kjæle dyret hans, det kattelignende dyret KjælePus har en helt unik evne til å memorere innlogings informasjon som passord og brukernavn. Dette er en veldig ettertraktet egenskap og det blir mye rift om det lille udyret. Heldigvis for Regga Menigheten JAH er det de som blir tilgodesett i testamene og overtar dyret. Dyret lever nå i beste velgående i menighetshuset og har fått navnet Maskulin Hest og administrerer data omdømme for samtlige i menigheten.

Her i en talgkjertel under hakepartiet opevarer dyret all informasjonen

Dette redaksjonelle innholdet er sponset av Høssing Alternativ Lifstil og Wiskas kattemat. En fryd for katten både inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: