Godtok venneforespørsel fra ball

60 års dagen som mildt sagt gikk ti helvete for jubilantens renomé online.
At det blir stadig mer og mer populært med mange likes og venner på facebook er det vel umulig å ikke å ha fått med seg i våre dager. Da er det vel heller ingen overraskelse at det til tider kan gå varmt for seg når bekjentskaper skal eller skal ikke knyttes over online møteplasser med internett som base. Det kunne Høssings mest kjente golf spiller, Radolf Madcliff, bekrefte, da han i sin 60 års dag stolt kunne fortelle at han har over tusen venner i facebook.Dette er ikke Jubilantens mor. Det er et fotografi av Jubilantens mor.
At mange av disse vennene faktisk ikke er mennesker av kjøtt og blod, men regelrette gjenstander, ja det kom frem under talen til jubilantens mor, Million Synkesten Madcliff. Hun kunne brydd fortelle at både hansker, kluter, ball og knagger har figurert som Radolfs venner i de sosiale mediene, og nå truer den 93-år gamle moren å lekke disse opplysningene på sin personlige blogg, til vanære for sin golfspillende sønn. -Jeg syns det er fair å komme med disse opplysningene nå, sett i lys av at folk blir ført bak lyset. Radolf selv tar anklagene med knusende ro. -Om en og annen av mine venner er baller og whatnot kan umulig være et problem, så fremt gjenstandene er godt sikret og ikke innehar skarpe kanter som folk kan kutte seg til blods på. Hva gjelder min mor, har jeg også opplysninger om henne som ikke er spesielt flatterende i så måte, hun er blant annet meget tunghørt, hun stammer, og hun har null peiling på Norrøn mytologi. 

Data-trioen Den Gyselige Panikk spiller konfliktløsende toner.
Tvisten skal til uken opp i forliksrådet, der partene skal møtes til utredning av påstandene, akkopagnert av en computer-generert barokk-trio, en nyvinning innen forsoningsteknikker i følge oppsynsmann Kevin Herman Herbit fra Høssing konfliktråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: