Slår et slag for våre "våte venner"

-Denne gamle kulpen skjuler utrolige skatter i form av mudder, sjøgress og enkelte fiskesorter. Natur entusiast Nico Tønnevold skuer utover Høssingvatn som blinker i kveldssolen. Nå utfordrer Tønnevold selveste ordførereren til høstens kommunevalg.
Stolt ordførerkandidat -Vi er forsiktige optimister med beina godt plantet i våre kjerneverdier!

LIKER ROTTER
Høssingvatns Venner har eksistert lenge, og utmerket seg gjennom en mangeårig kamp for innsjøens interesser. Mest oppstuss skapte de i 2011, da de i et forsøk på å bevare vannrottestanden i vannet, kledde seg ut som rotter og innvaderte Høssing Barneskole. -Det var et feiltrinn. Tanken var å skape en tidlig interesse for vannrotter blant bygdebarna, men kostymene viste seg å være skremmende for enkelte.
Skapte uro: Rottekostymene ble ingen suksess for Høssingvatns venner BILDE: Scanpics

ROTTEBLOTTING
Episoden endte med at demonstrantene ble bortvist fra skolen, politiet ble også koblet inn, og en av aksjonistene ble tiltalt for blotting. -Den episoden tar jeg på min kappe. Rottedraktene var meget varme, og vi var nødt til å være nakne under rottedraktene. En av våre medlemmer klarte til slutt ikke lenger den intense varmen og måtte "luftes" litt. Derav misforståelsen. 
Aksjonen ble derfor gjentatt vinterstid, og med den eldre garde som målgruppe. Heller ikke denne gangen klarte de å redde vannrottene som nå skal være totalt utryddet utenom ett eksemplar som bor hjemme hos familien Tønnevold. -Rotty er som et familiemedlem, bortsett fra at vi ikke er i slekt, og at han er en rotte. 

INGEN MIDLER
Nå starer gruppen eget politisk parti under navnet Listen for Høssingvatns ve og vel. Målet er å bli valgt inn i kommunestyret, der de bl.a. vil jobbe for at kommunen bruker mer penger på å mate den velkjente Høssinghysa. -Hysa spiser ikke hva som helst, hu er kresen i matveien akkurat som oss.
Han vrir føttene innover, som et blygt jentebarn mens han snakker.
Kroppsspårket tyder på en viss usikkerhet rundt det å skulle stille til valg. -Det er klart at vi har få forutsetninger for å lykkes, det skal jeg være den første til å innrømme. Ingen av våre medlemmer skiller seg ut ved å ha en særlig karismatisk fremtoning. Vi er ofte bryske og anklagende i tonen, og lite glad i å omgås andre grupper av samfunnet. Dessuten har vi null kroner og null øre til å gjennomføre valgkampen. innrømmer Tønnevold
Egen logo: Hele sparekassen ble tømt allerede under arbeidet med partilogoen.

FØRST SOMMERFERIE
Den ferske ordførerkandidaten akter å ta fatt på kampen om stemmene etter en lang sommerferie i Risør. -Risør er nydelig nå om sommeren, jeg og kona og Rotty tenkte vi skulle prøve oss med såkalte Jetpacks, som er raketter man fester på ryggen for å kunne sveve over bakken. Vi jobber nå med å finne ut om denne teknologien er tilgjengelig for vanlige folk i gata. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: