Kødden væremåte åpner for fet business

Holder stilen post-hvetebrødsdager
Katalysatorgutta er kjent over hele Høssing for sin muntre omgangstone og sine sprø fester. På 90-tallet var det ikke uvanlig å se denne guttegjengen med humor-hodeplagg, lange slips og høylytt orkestrering saumfare ett av Høssings utesteder (China Slottet red anm.)

Årene har gått men gutta er fortsatt glad i en fest i følge talsmann Hilvar Droppåsen. -Klart at gutta har blitt eldre med åra for og si det sånn, men kone og unger er ikke noe hinder når Katalysatorgutta drønner sammen til kalas! Ett av guttas nyere påfunn er å spraye kakespray på velkjente plasser i bygda. Hilvar selv har etterlatt seg krem både på Tårnvik, Ruud, Kness og utenfor kommunestyrehuset. Han er ikke redd for repsalier. -Litt kakekrem har ingen tatt skade av, flirer han, mens han utfører ett av sine kjente triks: Plassere kødne ting på huet, i dette tilfellet en gasspistol. -Folk burde ikke ta seg selv så seriøst, se på meg, plasserer hva-det-skal-være på huet og lar det står til.
Katalysatorgutta på en av sine årlige turer til Risør

I motsetning til sine gamle svirebrødre har ikke Hilvar tatt seg vanlig jobb, men driver nå "Funny Activities" på heltid. -Du kan si det sånn at jeg har tatt guttas kødd til et nytt nivå, og driver nå et forholdsvis velrenomert event-byrå med humor i sentrum. forteller Droppåsen før han må haste videre til neste event-jobb. Ansatte på Rubikon Privatklinikk skal få på seg party-hatter og gå gåsegang fra hoppbakken ned til China Slottet mens de skal kvakke som kaniner. -Tipper det blir rimelig flirete stemning mot slutten der, flirer Droppåsen før han vralter avgårde med en halv grillkylling på sitt litt over gjennomsnittlig store hode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse