Beregnet hundre liter hollendersaus til to personer

Å flytte hjemmenifra er ikke alltid like lett, det kunne Willy Solstrand(18) og Reggae Cornfield (19) erfare da de skulle lage sin første middag i sitt nye "kryp inn". -Vi har begge jobbet hardt for å skaffe oss dette "kryp inn"-et. Vi søkte i finn (internettmarked på nettet red. anm.) og måtte skaffe kr 13.000,- i depositum og skaffe bl.a. kjøleskap og møbler, forteller kjøttfag-studenten Willy. -Du kan si det sånn at vi møtte på endel problemer allerede første uken. Golvet måtte sopes, men ingen av oss hadde erfaring med golv-vask, så vi endte med å leie vaske personale for 13.000 kr inklusive moms.
Persiennene Plomberes Pga PC'ens Pornosøking

Heldigvis har de to guttene god tilgang på kjøttvarer takket være guttenes utdanning innenfor kjøttfag. --Det mangler ikke på entrecoter her for og si det sånn, forteller de to gla´gutta. Men da hollendersausen skulle på bordet fikk de to seg en overaskelse. -Det viste seg at vi hadde lest totalt feil i oppskriften. Det stod 4 dl vann og én pose hollandersaus-pulver. Vi var begge enige om at dl stod for Digre Liter, og med "POSE hollendersaus-pulver" forstod vi det som at det var snakk om søppelposer type XL. Kort fortalt endte vi opp med hele leiligheten full av saus, noe som har sunket ned i parketten, og mye tyder nå på at vi må anse depositumet på 13.000 kr som tapt. 

Men guttene gir ikke opp så lett. -Vi har lagt ut en gammel uåpnet colaflaske fra Peru på ebay og regner med å selge den for 13.000,- så da regner vi med at det skal gå rimelig greit, sier de to vennene med hollander-saus rundt munnvikene. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse