"Slemdals ørkesløse" for sterk kost for mange

Som hele Norge har kunnet lese om i de siste dagene, har boka "Slemdals ørkesløse" av forfatter Runny Gjeldsvik gjort sin kanossagang i fete typer. Og her snakker vi bold: Rett etter lansering ble forfatteren kidnappet av en familie på fem som hevder seg misbrukt i sakprosaboka eller romanen. Avisene slo opp dette stort, og siden har boka vært utsolgt fra opptil flere forlag, i flere dager av gangen. Slik ble mange av landets borgere stående uten bok.

Oda Twilightsen i full vigeaur


Men i Høssing er det mange kremmere, og ikke minst Oda Twilightsen, som har skaffet en maskin av typen Print on demand. - Man forlanger et opptrykk og betaler meg, så får man boka i løpet av kort tid, betalt kontant, rett i kassa, ikkeno prislapp, bok i pose, kvittering utapå, ferdig med den saken. Men man må forlange det, nøler hun kontant til Høssingposten. Og boka selv? - Nei, den har jeg ikke lest, leser ikke bøker, kvitrer kioskinnehaver Twilightsen.

Var det noen som sa at Høssing lå "bak" andre norske kommuner? 

- Vis meg én annen kommune som bruker print on demand-metoden, og jeg skal vise deg en som LJUGER, avslutter ordfører Hroar Stiltskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: