Nytt slogan skaper forvirring

I forrige uke ble Høssing Kommunes nye slogan eller slag ord lansert til brask og bram i Larverommet på Ugle dyret's barne hage med prominente gjester til stede. "Høssing -mer enn en kommune!" var setningen som skulle fenge ungdommen og oppsummere kjerne verdiene til Kommunen. Utarbeidet av tenketanken Morgengroede & Sønder, falt arbeidet med det nye slag ordet ned på en totalsum av kr. 200 millioner blanke norske kroner. Nå viser det seg derimot at slagordet har skapt full forvirring blant kommunens innbyggere.
Få våget seg utenfor stue døra denne uken.
-Vi har fått mange henvendelser fra forrvirrede og arge innbyggere som lurer på hvilke andre kommuner som utgjør Høssing Kommune, siden folk oppfatter det som Høssing er mer enn én kommune. Folk er livredde for at f.eks. Os eller Rakkestad Kommune har blitt innlemmet i Høssing.
Ordfører Hroar Stiltskin kan berolige alle høssinger på sitt sedvanlige vis om at det ikke forekommer planer om å slå seg sammen med andre Kommuner. -Med unntak av Risør foreligger det ingen slike planer. smiler orføreren betryggende.

1 kommentar:

  1. Hvorfor har dere ikke byttet slogan i toppen av siden?

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: