Kjent forfatter fant Skullerud på Høssingkart

En kjent forfatter fra Høssing ante fred og ingen fare da han besøkte Hødsing Boghandel for å kjøpe kart over kommunen våres. Det var da han hadde kommet hjem, kokt seg en kopp med nype og satt på noe gammel Miles Davids, at han brettet ut kartet for å studere Høssingvatn. På kartet var imidlertid vatnet byttet ut med en dårlig erstatning - nemlig Skullerud (landsby i Oslo, oppkalt etter Mentz Schulerud, red. amn.). Forfatteren planlegger å bruke kartet i research-øyemed, og har sendt regningen for kartet inn til Skatteetaten på vegne av sitt enkeltmannsforetaket. - Hva nå? lurer han. - Når jeg ikke kan bruke dette kartet? Plutselig har bokhandelen skylda i noe som på papiret typ 80 gram kan se ut som skattesnusk.

Når bokhandleren blir konfrontert med hendelsen, kaster han ballen over til utgiveren, Statens Eple- og Kartverk.

Kommunikasjonsdirektør Lesber Fløde III ved Statens Eple- og Kartverk beklager det inntrufne. - Vi kommer til å gå gjennom rutinene våre, lesper han i en voicemail til Høssingposten.

Fløde III sparker så ballen hardt over til sin gamle venn Melchior-Svend Hjei R. Havresen i Skatteetaten. Og han er løsningsorientert: - Nå setter vi alle sluser til i Skatteetaten og sørger for at storsamfunnet, representert ved meg og deg, betaler for det korrekte kartet, når det kommer ut, og får det tilsendt forfatteren, PORTOFRITT!!! Det blir en kostnad på 0, 003 øre på hver av Ola og Kari, sett at kartet koster ca 129 kroner pluss porto og det bor rundt regna fem millioner mennesker i dette landet. Dette vil komme i en egen post på selvangivelsen for 2012. Det blir en del jobb, men det er det verdt.

Så håper vi at dette blir løsningen for alle, og at det stilner rundt skandalen.

Forfatteren er kjent for sine mange og populære barnebøker som han har gitt ut på eget forlag i en årrekke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: