DJ Arredondo til Sykt Chill Yooth Club

REPORTASJE

Arrangementsansvarlig Tough McCartney ved Sykt Chill Yuoth Club er i ekstase. - Helt fantastisk. Fabulous, sier han med sin sjarmerende eccant. McCartney har nettopp fått bekreftet at den unge, hypete DJ'en DJ Arredondo kommer til ungdomsklubben i slutten av september. DJ (står for desk jockey) Arredondo, en ung herremann fra et av Agder-fylkene uvisst hvilket er en reisende stjerne på det norske DJ-firmamentet.

Og klubben står klar til ungdommens innrykk når det hele skal skje. - Ungdommen har aldri tatt turen innom her, så nå blir det exiting å se om det blir liv! lover McCartney.

Sykt Chill Youht Club som ligger i utkanten av Høssing Sentrum, er en uoppdaget perle for de unge. Og for å holde klubben attraktiv for kids, har guttegjengen på seks som holder styr på sakene, sørget for finesser som dartspill, fotballspill og et enkelt utsalg av potetgull, sjokolade og coca cola har vært tilgjengelig for eventuelt besøkende. Og selv om gjestene altså fullstendig har uteblitt, har som et ledd i kvalitetskontrollen Bråtan Høss (59) og Jiovanni Fugelli (52) ukentlig testet alle spillene. Et tydelig slitent fotballspill må blant annet byttes ut. Manny Høstfølelsen (49) har alene holdt liv i dansegulvet, og brødrene Hämlevering (42 og 43), innflyttere fra nabolandet har foretatt kontrollsjekker på ukentlige leveranser av godteri og brus. Det er uvisst hva Tough (54) selv har bidratt med gjennom årene for å holde liv i skuta. Han kan likevel vise til en nesten fullstendig samling med Garbage Pail Kids-kort. Men de får ikke Høssingpostens utsendte lov til å se.

THE BOYS OF SUMMER, FRA VENSTRE: JIOVANNI, BRÅTAN, TOUGH, MANNY, BRØDR. HÄMLEVERING
Nå har "gutta gla'" dannet band for å holde en oppvarmingskonsert før DJ Arrendondo trekker massene til klubben i slutten av september. De kan friste med "pop med trøkk i". The Boys of Summer, heter de. - Et par egne låter, et par covers, lover Bråtan Høss, som har tatt på seg vokalistjobben.

Og til slutt en liten trøst for den som skulle være opptatt den kvelden: det er sikkert en god sjans for å få oppleve DJ Arrendondo på Høssing Trav og Stor kiosk i løpet av ettermiddagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse