Slumset unna med trekantspill


Fotball er som kjent mest spennende når det er nogenlunde jevne lag som konkurrerer, og spennende ble det definitivt i helgen. Det var duket for et oppgjør mellom Høssing Bollklubb (HB) og Abildsø Ball Club (ABC).

HB har hatt en kjempesesong så langt, og innsatsen på Høssing Stadion og Kiosk var forsåvidt god. Men ikke god nok. For mens høssingene kan stole på talent, samspill, energi og god ledelse, kan erkerivalene i ABC lene seg på hellet. Ren slumsing med trekantspill førte til et mål for abilderne slutten av første omgang. Og det ble ikke bedre i andre runde - da HB forsøkte seg på tokantspill, begynte det å regne. Banen ble søkk våt, og spillerne fikk problemer med amfibier som trakk til området. Deretter fikk HBs keeper Jæila Støyset en bot på 5000 kr for distraksjon av publikum. Boten ble betalt på stedet.

Kampen ble avsluttet med en ydmykende straffe på overtid. HBs forsvarer Jægg Getz sin "fot" er viden kjent i Høssing, men krympende målskiver midt på banen førte til at rebusen ikke gikk opp. Uavgjort+én i mente til Abildsø denne gang, altså.

Folk hadde stått og gledet seg lenge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse