Tidligere toppløs gav bort mat på fjellet


Dizzie-Anita Mjødsesong ønsker
velkommen til bords – til fjells!


Etter en lang trompetsolo etterfølgt av fire korte støt (tut-tut-tut-tut) begynte Dizzie-Anita Mjødsesong å dele ut rasjoner med mat til slitne fjellklatrere på Høssingtinden (480 m.o.h). "Den gode samaritaner" setter gavmildheten i sammenheng med et enormt aksjeutbytte foregående år – flere tusen kroner skal hun ha fått.

I gavepakkene som stort sett havnet i buken på et utdrikningslag fra Hitra skal det ha vært både kvikk-lunch, makaroni og en hjemmelaget pepperkakeblanding med hemmelig oppskrift.

Nå oppfordrer den tidligere toppløse kvinnen (senest for noen måneder siden var hun uten topp) andre til å gjøre det samme: – Det hadde vært greit om andre delte ut mat til andre, gjerne signalisert med trompetsolo og fire korte støt (tut-tut-tut-tut) på forhånd. Tenk på alle de som sulter. Nede i Kamerun f.eks. kunne de innført samme systemet. Asia er et annet problemområde.

Nå skal en spesialoppnevnt drittkommité i kommunen vår undersøke om folk er interessert i dette. – Det hadde vært greit, avslutter Dizzie-Anita.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse