Valnøtt Isjas blir teateroppsetning


Stjerneskuddkonfirmanten Kypros Jr laget i april måned en teateroppsetning til sin egen konfirmasjon. Til stede i konfirmasjonen var teatersjef Babs Kråkastad, som ble så imponert over den unge høssingens regi at hun nå tar showet, "Valnøtt Isjas", til Høssing Teateret. Rollene i stykket blir besatt av stjerneskuespillere som Bull Frikk-Schlinde, Jakob Trudde og Sleipner Dagesen. Og ikke nok med det - unge Kypros er bare 13 år!

13 år, sier du? Er han gammel nok til konfirmasjon da, tenker du kanskje? Joda; på prøve-konfirmasjonen i fjol scoret Kypros Jr så godt på Korinthernes Brev at han slapp å vente til han ble 14 (eller 15 hvis man er født sent på året). Prest ved Høssingkirken Babs Kråkastad melder om det beste resultatet siden sogneprest Trygve Saagaarvirundts egen prøve-konfirmasjon på 1950-tallet. Nå har unge Kypros fått beskjed om å melde seg på en videregående skole til høsten. Rektor på Høssing Ungdoms Skole, Babs Kråkastad, ble så imponert av den unge høssingens bibel-score at hun sender ham videre og opp på utdannelsesstigen.

- Det går fort i svingene her, for å si det sånn, kommenterer Kypros Jr. - Men jeg har ikke bestemt meg for om det blir Høssing eller Abildsø Gymnas ennå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse