Første dj til HøssingTil helgen kan man for første gang i historien oppleve en vaskeekte dj på Folket Hus i Høssing. Da kommer nemlig dj BlowJob for å brenne ned huset. Festkomitéleder Halvor Flaskepant gleder seg stort.
- Det er klart det er spennende å få besøk av en så profilert disk jockey, men jeg må si jeg er en tanke bekymret for selve huset. Dj BlowJob har selv gått ut og sagt at han skal brenne det ned, så vi vil stå klare med alt vi har av frivillig brannmannskap den kvelden. Gutta er tente, for å si det sånn, smiler Flaskepant.
Dj BlowJob sier i en kommentar at han skal ”burn that motherfucker down”, og at han håper det kommer mange ”bitches and whoes” som han kan hilse på.
- Vi har invitert det som kan krype og gå av whoes fra bygda, men bitchesene var opptatt med russetreff den kvelden, sier Flaskepant.

2 kommentarer:

  1. Dette er latterlig. Høssings første DJ? Det er da vitterlig DJ Morten Mikael!?! Hallo. Han har liksom spilt på China Slottet siden 1987 eller noe.

    SvarSlett
  2. Flott med reaksjoner på dette. I teksten kommer det da vittterlig fram at det er Folkets Hus det er snakk om, og ikke Høssing kommune i sin helhet. Mvh H. Flaskepant

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse