Anmeldelse: Morten Mikael Tannhoff på China SlottetForventningene var høye da lokaltrubadur Morten Mikael Tannhoff (34) spilte et knippe nye låter på synthesizeren sin på kinarestauranten China Slottet i går lørdag.

Unge Tannhoff er nærmest blitt en B-kjendis ettersom han er kommunens eneste singer slash songwriter som primært jobber med det elektriske instrumentet synthesizer (et slags salongbord med strømførende tangenter).

Vondt om publikum

Restauranten hadde fylt ett av bordene med familiemedlemmer. Ellers var stemningen preget av take-aways denne kvelden.

"Settet"

Da konserten endelig satte i gang etter påskyv fra chefen Noi, var det klart for en sprek melodi. "Tango for to", en altfor rask tangolåt i marsjtakt, ble fulgt av en rolig instrumental - "Song for you and me". Etter balladen fulgte en liten pustepause, som egentlig kom altfor tidlig. Morten Mikael Tannhoff drakk en medbragt Farris på styrten etter det som så ut som sending av en SMS/MMS. Det ble virkelig interessant med tredje låt, som varte og varte, og utviklet seg fra en høng-up Yannis-pastisj til å anta et psykedelisk-syntetisk format. Da var det imidlertid blitt litt sent for denne journalisten, som måtte rekke siste buss til Abildsø.


Tannhoffs familie


NB: Anmeldelsen er vurdert etter konsertens første kvarter, da konserten først kom i gang kl. 23.45.

Signert,
Knæs Jøien

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: