"Betennelse" fikk betennelse

Troll i ord: Trekløveret bak bandet "Betennelse" fikk smertefullt erfare sin egen medisin.

At rockeband liker å provosere ved å ta navn etter sykdom er intet nytt i Kommunen. Men at bandmedlemmene selv blir utsatt for det samme sykdomsbildet - ja, det hører til sjeldenhetene.

TEKST: Perry Odalen


"Liktorn", "Dårlig Hørsel", "Struma Jr" og "Sprukken Sårskorpe" er bare noen av lokale rockeband som har tatt navn etter leie sykdommer og skrantende helse. Men av og til går det "troll i ord", i hvert fall skal vi tro Høssingbandet "Betennelse", som fikk erfare å få – nettopp betennelse – i øre, nese, hals denne uken.

 -Det er klart vi kunne trukket på smilebåndet av hele episoden. forklarer vokalist og frontfigur i "Betennelse",  Frode Fjordlangs (19) -Men vi i "Betennelse" har alltid tatt musikken vår seriøst, og dyrker samtidig de litt mørkere sidene av menneskesinnet i tekstene våre, så vi har bestemt oss for ikke å se det komiske i situasjonen.

Samtlige tre medlemmer i "Betennelse", Morph Defender (Ivar Svineholdt), Staropramen (Frode Fjordlangs) og Salokin (Nikolas baklengs red. anm) kom hjem fra korpsleir med ørebetennelse og måtte ble sendt rett fra leir på Norefjell til observasjon på Høssing sykestue.

Mange kommentarer

Det har ikke manglet på påpekelser av likheten mellom guttas band-navn og diagnosen. -Først var det få som kommenterte det, men da vi fortalte at vi faktisk hadde et band som het "Betennelse" var det endel som kom med kommentarer av typen "Jøss, snakk om at Betennelse har fått betennelse" etc. Vi har i hvert fall fått den type kommentar fra i hvert fall tre personer. Inkludert oss selv. forteller Fjordlangs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse