Haltet fra Namsos til Ibiza

-Det har vært en utrolig reise, forteller mor og sønn Boysengral
En utrolig reise. 
De skulle bare til Bodø for å besøke en slektning, men turen ble ikke helt som planlagt for Eifrid Boysengral og hennes tilbakestående sønn Daniel. Da de kom til bussterminalen i Høssing hadde begge nemlig glemt portemoneene sine hjemme. -Portemoneen min lå igjen i grønsakshagen, og portemoeneen til Daniel lå et sted mellom vestfløyen i nordtårnet og dykkerrommet. forteller den livsglade pianolærerinnen.
Kom seg avgårde.
Med lånte midler kom de seg avgårde med Timeekspressen til Dovre, der det ventet en leiebil av typen mazda. Men noe var galt med bilen. -Vi klarte ikke å få bilen i gang. Daniel prøvde å dytte på bilen mens jeg lå på hornet, men til slutt gav vi opp. Leiebilen kostet oss over 5000 kr, og vi endte opp med å måtte gå.
Dårlig til beins.
Eifrid har problemer med minuskelen og er dårlig til beins. Daniel er tilbakestående. Alikevel klarte de å komme seg over fjellet i snøfokk og vind. Men så skjedde det som ikke skulle skje. -Jeg mistet fotfeste og grep tak i boblevesten til Daniel, som igjen grep tak i et staur, men det var for sent. Vi kantret begge to og slo oss fordervet ned i bakken.
Måtte halte videre.
De to ulykkesfuglene haltet oss nordover mot Namsos, men da orket de ikke mer. -Vi ble lei av snø og kulde, og lengtet til varmere strøk. Så da haltet vi ned til Ibiza. Men bare i fantasien. I virkeligheten la de seg ned på en slette og lot livskraften ebbe ut.
Leiebilen ville ikke adlyde. Det har vært en utrolig reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse