Advokater i Høssing med nytt triks i kampen for å vinne rettsaker: Sier "I rest my case" etter å ha fremført prosedyren

Mørkved Lange Jr. sier "I rest my case" med en håndbevegelse, sekunder før han forlater lokalet

Ja du hørte rett. Nå har advokater m/ bachelor i Livets skole funnet det ultimate trikset for å vinne rettssaker i Høssing tingrett. Mørkved Lange forteller: Etter jeg la frem prosedyren (tingene jeg sa red. anm.) om antilopehold ved Høssing ungdomskole, så sa jeg "I rest my case" og forlot lokalet umiddelbart. Dommer Bright Jensenius skjønte at prosedyren var fullkommen og dømte i min favør.  

Den rettskraftige dommen gjør nå at antilopehold er tillatt ved alle Høssings ungdomskoler, men at de fortsatt må holdes inne i storefri og under Rusken.

Doktorgradsjustituarius i lover og regler, J. Abrahamsen forteller at det er fullt lovlig å benytte seg av "I Rest My Case" etter å ha fremført en prosedyre. Men det er viktig at man også kommer seg så fort som mulig ut av bygget etter å ha sagt det, for å fremheve seriøsiteten og tyngden i statementet. Det kan også hjelpe å gjøre håndbevegelser, men dette finnes det for lite forskning på til å si sikkert. - Vi får bare teste å se i neste rettssak, og dem er det flust av her nede ved Tingretten, avslutter Abrahamsen.

Annonse:
Interessert i å bli Advokat? Ta helge kurset hvor du lærer å si "I rest my Caes" på forskjeligge måter. Samt vi kommer til å skumlese "Norske lover" i plenum. 500 kr depositum, kaffe/te//ingefærøl inkl. Ta kontakt Med Ronny på Høssingbrua

1 kommentar:

  1. Har også hørt at å "drop the mike" når man er ferdig funker bra.

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: