Besøk varte altfor lenge

Brødrene Indiansen tar seg til rette 

De fleste er vel enige i at et besøk bør vare omtrent like lenge som et samleie (4-6 minutter red. anm.) Men noen i bygda går sine egne veier hva lengde på besøk angår. 

(INDRE HØSSING) Det skulle bare bli en "kort visitt". Begreper som "bare stikke huet innom", og "innom i 5 minutter" ble brukt, da brødrene Indiansen stakk innom ekteparet Arielsen mandag kveld. -Vi tar gjerne i mot besøk, og tilbød endog gjestene litt kaffe, men etterhvert skjønte vi at de ikke hadde tenkt å gå what so ever.  forteller Randi Arielsen (70), som er kjent for sitt engasjement for nøysomhet og måtehold. Disse gjestene viste seg å ha god tid, i tillegg til å ikke være sjenerte for å ta seg til rette. -Da kaffen var drukket, og vi egentlig ikke hadde noe mer å snakke om, ymtet de frampå at det hadde vært godt med "noe kaldt" og "noe salt", og vi hadde ikke annet valg enn å sette frem pils, brus og kjeks. sier Tony Arielsen, andre halvpart av ekteparet på to.
Ekteparet Arielsen på sin sølvbrylluppsdag, der
også gjestene ble litt vel lenge.

Etter 5 lange timer ville Randi gå og legge seg, og Tony ble nødt til å eskortere gjestene ut i garasjen, hvor de oppholdt seg ytteligere 7 timer og 35 minutter. -Heldigvis hang caps-samlingen min der, sier Tony -ellers vet jeg faen ikke hva vi skulle ha samtalet om til slutt. Alle kan sette pris på en artig caps. I åttetiden på morgenkvisten begynte brødrene Indiansen å bevege seg ut på oppkjørselen, da noen av dem skulle på jobb. Nå tør ikke ekteparet Arielsen å ta sjansen på flere gjester. -Vi planlegger nå en vollgrav rundt huset her, og fylle den med kokende olje. På den måten kan vi jo også fritere mat oppi der. Randi er sykt glad i snitzel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: