Hipp skjegg-trend inntar Høssing

Nå skal skjegget være LANGT, og kaffen glodhet
(OSLO/Høssing) Inne i "tiger-staden" er det bare én ting som gjelder om dagen, hva angår ansiktshår: Det skal være langt, og veltrimmet skjegg. Tenk Tobias i tårnet fra den fiktive byen Kardemomme, eller Gandalf fra sagaen om den runde ring. Skjegget er en måte å vise maskulinitet og klokskap på, i følge vår egen trend-forsker og ungdomsarbeider Jørgy på Høssing Ungdomsklubb -Vi vet ganske mye om dette fenomenet, fordi det har vært en rekke artikler i Aftenposten JUNIOR, som vi abonerer på her på ungdomshuset.

BEKYMRET
Mange unge menn i Høssingområdet har uttrykt bekymring om hvorvidt de kommer til å rekke å gro langt skjegg før moten er over, og det er helt andre trender som gjelder. Hårveksten i Høssing har i tidligere studier vist seg å være dårlig, da vårt genetiske materiale stammer fra menn med lavt testosteronnivå, som bosatte seg i området fordi det var lite fysisk arbeid å bli utsatt for her.

HAR LØSNING
Flere trendZere her i Høssing har gått til anskaffelse av løsskjegg, men Bent Striming fra Høssing Lek & Morosaker A/S forteller at de nå er utsolgt for de lengste løsskjeggene, men at alle menn (og kvinner) som ønsker et langt Oslo-skjegg kan ta det med ro: -Vi får inn et stort parti lange, hvite skjegg i starten av desember. De har riktignok maske og nisselue festet ved seg, men dette kan med enkelhet fjernes ved hjelp av Barnesaks, som vi også fører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: