Døgnet i Høssing

Døgnet i HøssingMann i shorts forsvant


Mann som visstnok savnet sommeren gikk rundt i shorts på Høssing Torg i går ved 20-tiden. Han tok 15 omdreininger rundt statuen av Whoopi Goldberg før han forsvant for aldri å bli sett igjen, bortsett fra en gang i sitt hjem i morges. Nå er mannen imidlertid nok en gang savnet.

Ku veltet gutt


Ku som formodentlig har sett seg lei av å våkne i horisontalen, tok i går et oppgjør med potensiell gjerningsmann, melder bonde. Den uheldige er en konfirmant i nabolaget, som ble overrasket da kua "plutselig" befant seg ved hans side. Kua veltet gutten. - Den var ikke veeeldig flink, holdt på å si, så jeg hadde aldri falt hadde det ikke vært for at balansen var utsatt fra før akkurat da, i og med at jeg spiste en iskrem (i oktober, red.anm.) og klødde meg nede på ankelen samtidig, forteller den irriterende borgerlige konfirmanten.

Nye magasiner på Høssing Nærkiosk


Det er snart tirsdag, og i den anledning beæret kioskeier Metykolos på Høssing Nærkiosk Høssingposten et lite besøk, med medbragt kaffe og greske spesialiteter. Det meldes om ny uke og med det nye magasiner i salg. Både tegneserier og nye blader for "gutta" loves.

Ensom kvinne satt på benk alene uten å gjøre noe


En kvinne ble sett sittende på en benk ved Høssingvatn uten å foreta seg noe over en lengre periode. Det ble ikke sett fuglemat i nærheten av kvinnen. Heller ikke pratet hun i mobilen eller hadde med seg en avis hun tilforlatelig kunne smålest i. Kvinnen virket å skue utover uten nødvendigvis å fiksere blikket på et spesielt punkt. Da Høssingposten besøkte åstedet senere på kvelden var den mystiske kvinnen borte. Kvinnen meldes av vitner å være langhåret og i vanlig alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse