Trakk tann - mistet kontroll på tiden

Det var fredag ettermiddag at Mjørn Tellefsen (33) var hos tannlegen for å trekke en visdomstann. Under inngrepet mistet Tellefsen, slik han sier det selv, begrepet om tiden. Siden har det ikke vært lett for den unge høssingen. - Jeg kan stå opp, spise frokost, dusje og kjøre til jobb, bare for å oppdage at alle går hjem for dagen. Eller som i går, da jeg skulle skru på Dagsrevyen og fjernsynet ikke viste annet enn sånne jukebox-programmer som går om natta.

Mjørn Tellefsen da ting var mindre komplisert


Også elementær forståelse av tidskonseptet har gått tapt med tapet av tanna. Da Høssingposten nettopp har trådt innenfor dørterskelen hjemme hos Tellefsens lørdag morgen, spør han om journalisten ikke vil sove over, når intervjuet nå har tatt hele dagen. - Se, sier han og peker ut vinduet, det er lyst ennå!

Tannlege Bjønn Mentos-Hyne Kieslowski III forteller at han aldri har vært borti lignende. Selv har han fått problemer med konseptet rom etter inngrepet hos sin egen pasient og faller opp i taket flere ganger når Høssingposten er på besøk. Tannlegen kommer også uforvarende, men jevnlig bokstavelig talt innunder huden på fotografen under intervjuet, og vi må derfor sendes raskt på dør. Før vi reiser avgårde i Høssingpostens journalistbil leviterer tannlegen horisontalt utenfor sitt eget loftsvindu.

Er øyeblikk trykkes Bjønn mot gulvet på kjøkkenet


Mjørn Tellefsen tar det likevel ikke tungt: - Om to dager spiste jeg en deilig pai som jeg faktisk ikke finner oppskriften på før neste år, avslutter han, mens han rygger inn på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: