Kommunen har brukt 1 krone på nye intra nett bilder av grunnleggerene av intranettet i kommunen

fredd og Kaahre kristensen

Kommunen har funnet et gammelt bilde av brødrene fredd og Kaahre kristensen, som grunnla kommunens intranett. Bildet ble anskaffet på loppemarked til den utrolig lave prisen 1 krone. - Du får det ikke nesten ikke billigere (red anm)
Prestedattera Jenny som jobber på kommunal avdeling, Høssing, var anskafferen av bildet til pålydende 1 krone, og har fylt det nødvendige papirarbeidet med tanke på offentlige anskaffelser, andbud også videre, heter det i en pressemelding fra etat for offentlige anbud i kommunen.

Bildet med tittel "founding fathers Intranett - kristensen" ble klokken 13:43 lagt ut på kommunens intranett, og er til nå det eneste som ligger på intranettet sammen en tom artikkel med et bilde av en animert veiarbeider som hakker i bakken og en heading hvor det står "under construction", som ingen husker hvem som er artikkelforfatter av. - Kanskje det var fredd og Kaahre kristensen, undrer Jenny prestedatter seg over. Så drar hun ut på neste oppdrag, nå med planer om å se om det finnes noe på den lokale kafeteriaen kommunen kan bruke penger på. - Men det skal ut på anbud først. Det skal ut på anbud, avslutter hun.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: