"Innleid DJ" til kommunens sommerfest

LEDER
En gladsak og kilde til bekymring på en og samme gang: en opservang Høssingposten-journalist har biti merke i at det for augustbudsjettet til kommunestyret er satt av 5000 kr (kroner) til "innleid DJ" på kommunestyrets sommerfest fredag påfølgende uke.

Det er på en og samme tid godt å se at kommunen henger med i tidene og ikke lar seg forbigå av alt som skjer i hovedstaden. En "DJ" (disc jocey, red. amn.) brukes til å spille av musikkplater i små og store sammenkomster, såkalte evenenementer, i forskjellige rom for at det skal lages en stemning i den positive retningen.

Ordfører Hroar Stiltskin skriver i sitt sommerbrev at han ønsker å høre HELE Rattle and Humb (U2-plate, red. amn.) på sommerfesten denne gangen, og avslutter med å legge inn et stikk til skoleverkinspektøren som denne leser forstår er Deep Purple fans.

Samtidig må rette stolen mot bordet og spørre oss selv: de 5000 kronene, kunne ikke de vært brukt på en bedre måte? Kunne Hunny på gamlehjemmet endelig fått hummer til olsok? Kunne de ikke bakt ekte jønnebrød til barna i de kommunale barnehagene flere helger på rad for dette beløpet? Kunne ikke lille Edgjard få kliss nye kladdebøker for brøkdelen av denne summen? Kunne ikke søte lille Tippyjenta mi få seg en ekstra vaffel i ny og ne, hvorfor må jeg alltid være så streng med henne. Hvorfor. Hvorfor.

Mottoet for kommunestyrets sommerfesten vil være "OMSTILLING. BEVISSTGJØRING"


1 kommentar:

  1. Typiskt norsk og væra go -og det i oljenasjonen Norge i 2012.....verdenns rikeste land for faen og så skal man ikke se seg rod til å leie inn vaske hjælp for og feie over gølvene i koridorene

    Nei takke meg til

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse