-Høssing skal bli mer som Bergen

Fremtids Høssingen.
I følge en ny utbedringsrapport fra kommunens Utbedringskommisjon heter det at Høssing skal gjennomgå omfattende endringer for å ligne mer på Bergen. Arbeidet skal starte til høsten og vare fram til høsten 2039, da skal i følge planene Høssing være nærmest umulig å skille fra Hansabyen i vest. -Alle er vel enige om at Bergen representer det perfekte samfunn på alle måter. forteller PR-sjef for Høssing Kommune Pål Strandtomt. -Bergensere har en enorm selvtillitt noe vi mangler sårt her i området. Årsaken må være at Bergen tilfredstiller alle krav til en moderne storby, og er på mange måter et drømmesamfunn. Vi vil gå til ekstreme ytterpunkter for å endre Høssing, men vi tror alle vil være fornøyd til syvende og sist. forteller PR-sjefen på nylært klingende bergensk.

Av planene som er offentliggjort framgår det bl.a. at Høssing skal få sin egen Brygge mot Høssingvatnet, det skal legges til rette for hvitmalt trehusbygging hulter til bulter i ulent terreng, og det vil bli reist "Syv søstre"-fjell rundt Høssing sentrum ved hjelp av reisverk i stål og kunstgress. Også Høssingfolket skal gjennomgå forandringer, det vil bli obligatorisk bergensk dialekt i grunnskolen og daglige selvtillitskurs ved couch Sally Juice. Fisketorv blir det derimot ikke noe av, da Utbedringskommisjonen enstemmig konkluderer med at fisk lukter sur fitte.

1 kommentar:

  1. En utmerket ide! Godt at utbedringskomisjonen også tar tak i fiskeluktproblematikken, har en kone som ikke akkurat er overforbruker av Asan for å si det sånn og har fått en del negative tilbakemeldinger fra venner og kjente på sur lukt når de besøker oss!
    Best regards fra
    Torvald Torell

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: