Hroar foreslår seg selv som Norges sexminister

Kompetanseordføreren


Under ukas intervju på Høssing kommuneadministrasjons intranett kommer det frem ordfører Hroar Stiltskin har en hemmelig drøm om å være kongeriket Norges neste sexminister. Høssingposten har fått et innblikk i intervjuet, som opprinnelig ble foretatt av Heineken Stilskin, nå kasserer (og ordfører Stiltskins sønn, red. amn.)

- Du vet, etter et langt liv med kona er det jo blitt en del man har prøvd ut. Man prøver jo å ikke gå lei av hverandre, innrømmer ordføreren. - Samme gamle kvinnfolket. Det er ikke fritt for at vi har fått en del stillinger "innabords" så og si.

Flirer godt


Han flirer godt. I tillegg til misjonæren, skal ordfører Stiltskin med frue også være god for bakfra, unnafra, "på kammerset", og "utfor". Det siste nye innen intimlivet på soverommet i ordførervillaen er etter sigende "unnarenn", men dette vil han ikke gå nærmere inn på. - Noe må overlates til fantasien, smiler ordføreren vår lurt.


Sexminister'n


Men mest av alt frister det å kunne ha sexliv på papiret. - Og hvorfor ikke ta det på nasjonalt plan, lufter han. Og vi lufter videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse