Satset alt for hardt på gruppesex


En av firmaets biler går under økenavnet "full pupp".Legat-vinner Seibror Hjalminsen (34) har gått på en smell med det nye firmaet sitt "Prinse Tur Høssing" som tilbyr luksuriøse omreisninger i Høssing i limousine. Hoved målgruppen til gründeren har vært tilreisende forretnings menn og oslofolk som elsker å "gli" gjennom gatene sittende i en dyp skinnsofa og drikke ren vodka. Som en ekstra service har Hjalminsen tilbudt gruppesex med opptil fem prosituerte i baksetet på limousinen, i fart.

"Du har ikke sett Høssing før du har vært på Prinse Tur" har slagordet til firmaet verdt. Nå kan amtmannen le et rungende "nei vel" til motsvar, da Prinse Tur er kjent konkurs på flere punkter. – Det ble for mye fokus på gruppesex, sier Hjamlminsen til Høssing-TV text TV i morges. – Nå skal jeg ta litt tid for meg selv, en tur til Køben kanskje, sammen med kompisene; Leffe f.eks. må være med, han er helt rå, og dama hans kanskje, hvis hun har tid.

1 kommentar:

  1. er dette samme skribent, fant samme skrivefeil på denne artikkelen om gruppesex, men any way gruppesex er misforstådt greie vi som liker det blir ofte kalt horer

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse