Ordfører Hroar Stilskinn vant valget på walkover

Etter at ingen Høssinger møtte opp på valgdagen, ei heller hadde forhånds Stemt, vinner sittende ordfører på Walk over. Valglokalet var av logistikkmessige årsaker en gammel hütte lånt av Zten'dj stammen fra nordlige Afrika, et godt stykke unna kommune senteret. Vi har spurt 3 på gata om hva de synes om atte regjerende ordfører blir sittende 4 år til eller så lenge han gidder.


Jimm Bratsj, jordmor
- Jeg har nok å gjøre med krapylet hjemme,  en godt voksen fast landsponni på fire år. Kommer nok til å ta den til dyrlegen snart. Og du vet, kastrere. Kanskje ordførern vil lette skattene på kastrat? Det er jævli dyrt om da'n!


Frøya Medelshj, inne bandy "dronning"
 - Verden er i rask endring og det er vanskelig å spå, om det blir valg om fire år. Det tror jeg ingen er tjent med. Spesielt ikke når det står så dårlig stilt med Høssin' avrusnings klinikk. Gi heller pengene der.

                               Jegg skattbol, danser og profesjonnel fører av tungtransport.
                              -  Jeg er midt i en eksamen. Skolen  er reine holocaust om da'n.
                                

1 kommentar:

  1. You're so cool! I don't think I've read something like that before. So nice to discover somebody with unique thoughts on this topic. Really.. thanks for starting this up. This web site is something that is needed on the internet, someone with a bit of originality!

    Stop by my blog post; youth baseball players

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: