Masse problemer på Høssing Ungdoms Skole

I fjor vinter startet kampanjen "Nå tar vi det helt med ro, dere" på Høssing Ungdoms Skole. En motivasjonskampanje satt i gang av daværende rekotor, Pimpernell Is-Saksenhausen. Formålet med aksjonen var å la elevene slippe regler og moralske pekefingre, og heller finne ut på egenhånd hva som var rett og galt. Is-Saksenhausen uttalte den gang at "Våre elever har blitt uselvstendige roboter, som ikke reflekterer over egne valg. Vi har ingen problemer med orden og oppførsel på skolen, men vi er redd det skyldes de strenge reglene våre, og ikke elevenes egne valg."
Elevene chillern med denne typen hjelpemidler.
Sjokktall
Dermed ble det slakket voldsomt ned på skolens reglement, det har nå gitt resultater. I følge en intern undersøkelse har nå skolen en frammøteprosent på 14% mot tidligere 100%. Videre kommer det fram at over 90% av elevene har prøvd marijuana i løpet av siste døgn. 4 av 5 elever har vært i slosskamp, eller opplevd seksuelle overtramp i løpet av siste døgn, og gjennomsnittlig snandpunktskarakter på skolen er nå 2,8.

I høst har skolen fått ny rektor, etter at Is-Saksenhausen ble arrestert på en flystripe i Hammerfest med 2 mindreårige prostituerte jentebarn og en sekk med ulovlige kopier av gospelalbumet "Skruk -Slipp mine føyter fri", som i følge påtalemyndighetene var planlagt solgt på svartebørsmarkedet i den kristne delen av Hammerfest.
Piratkopier av denne CD-en var det som var.
Nye koster
Den nye rektoren på Høssing Ungdoms Skole, Irene Bang Olufsen Jr. forteller til Høssingposten at ennes intensjon er å stramme opp både elever og lærere på skolen. "Vi har å gjøre med en gjeng umotiverte hasjhoder her. Mitt mål er at i løpet av høsten, skal regelmessige kontrollinspeksjoner og kompismassasje, gjøre alle mer skjerpet."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse