Barsk skuespiller skal "rocke" Kommunens profil

ROCKER STILEN: Fridtjov Såheim som mange husker som Jan Johansen i Lillyhammer, blir nå profil for Høssing Kommune
Barsk skuespiller skal "rocke" Kommunens profil

Jørn Zettersenz

Fridtjov Såheim (44) befølger skuespiller kollega fra humor suksess TV serien «Lillyhammer», eks rockeren i Bruce Springsteens bakgrunns band, Steven Van Zand sine fotspor. Han blir programleder og kanalprofil for Kommunens nye informasjonskanal, den kommunsale satsningen rockekanalen, Kommune Rock, som lanseres i dag.


FM-båndet i Høssing (FM 105,8), Bergen (FM 88,6 100,3 103,3 og 107,5) og i på D.A.B. (FM 98,0), og på nett via www.hossing.no samt nett og mobil via HøssingRadioPlay.

- Nå er jo Steven noen mere hakk musikalsk og i motsetning til meg en "vaskeekte rocker." Men i denne rollen får jeg jo tatt ut "rockeren" på meg. Jeg blir både stående både frekk og direkte, men samtidig tror jeg god kommunal info skal kunne nå ut til brukerne, sier Fridtjov Såheim som mange husker som humor skuespiller på første del av «Lillyhammer».


Klar for rockheim
I Kommune Rock som Ytringsdivisjonen i Kommunens publikasjonstjeneste står bak, blir Såheim kanalens profil og skal bidra med kule kommentarer og informasjon i sendingene.

Men noen heldagsjobb blir det ikke for Såheim. Han blir fortsatt å finne i National Theathret hvor han jobber også.

- Kommune Rock spiller utelukkende rock, og blir en kanal med mye «attitude» og vi er derfor svært godt fornøyd med å ha med oss Såheim. Han er en av landets aller fremste skuespillere og hans rolle som rockesjef vil garantert oppleves som et friskt pust i kommunen, sier informasjons utvikler i Høssing Kommune, Yngvald Bakbeint.
Kvinner ingen adgang


Musikkformatet til den nye kanalen blir mp3 og vil tilby publikum 100% kvinneløs rock for menn i alderen 33-60 år. Når kanalen går på luften i dag, er det med artister som Foo Fighters, Muse, Green Day og John Fogarty på spillelisten

- Vi har lenge sett i kommunen at det mangler en slik radiokanal. Mange som for eksempel i dag har NRK P3 som favoritt, vil nok finne Kommune Rock som et enda bedre alternativ, sier Bakbeint.En nisjekanal


Ordfører Hroar Stiltskin mener at Kommune Rock høres "helt genialt kult "ut, og mener rock er en viktig kraft å ta på ramme alvor i kommunen.«Little Steven» inviterte til rock and roll-fest


Nye kjendiser i runde to av «Lilyhammer»


«Little Steven» om sin norske motspiller: - Ikke alle som får ligge med henne
Her kan du lese mer om
Medier


Du vil kanskje også lese
Sigrid Bonde Tusvik ble mamma
«Putty» kan kuppe Gullhatten for føflekkhals

Småkåt pastor i hamsterduell

Keith Urban om herrekona: – Jeg trodde aldri hun ville ta fyr
«MASH»-stjernen Alan Alda jubler: – Yey! Jeg har fått Parkinsons sykdom
Hollywood-stjernen Mel Gibson på utested i Oslo : – Jeg er her for å lokalbedøve meg

Rabattkoder

Hotels.com rabattkode

Sportamore rabattkode

Junkyard rabattkoder
Ans. redaktør og adm. direktørHento Blåveisbakken Trond
NyhetsredaktørSensy HåndlykkenDigitalredaktørOla KårboligstanMagasinredaktørJubalong Hesteadministrator
Politisk redaktørHanne Nabintu Skartveit
Tips oss! SMS / MMS til337Ring22 332233E-post til høssingtipsettipset


Høssing har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra Høssing for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse

Annonse:

Annonse: