Fikk nyss om fet kebabsaus

"Brølet" f.v. Benny Krogh, Jon Bendik Kjellervik og Ruben Östgren
Den lett kødne guttegjengen "Brølet" fra Vest-Høssingstrand har tømt sparegrisen og startet egenimport av kebabsausen Vaganze 2000 som de håper å få solgt videre til andre kebabglade unggutter i kommunen.
AV ARNE SERIAL FROST 
Fikk tips av overvektig fetter.
-Vi fikk høre om sausen av en fetter av oss som har enormt peiling på forskjellige kebaber fordi han bor inni Oslo. Han spiser nærmest kebab hver dag. forteller guttene. Den spesielle sausen skal være mye brukt på kebab (se faktaboks) i storbyen, og nå håper gutta på å få "smaken av storbyen" hit til Høssing
Inviterer til sauseparty
For å skape blest om sausen kjører "Brølet" nå en "happening" hjemme i garasjen til Jon Bendik, der det skal oppføres en provisorisk "kebab sjappe" komplett med kjøtt på spyd, pakistansk stemning og selvsagt masse saus. De første fremmøtte får dessuten høre det berømte "brølet" som gutta har fått klengenavnet sitt etter. Sist brølet ble hørt var under Motokross-stevnet i 2015, da brølet skapte panikk blant publikum. Nå håper trioen å gjøre alt godt igjen ved å tilby smakfull saus.
Ekte innvandrer-kokk
Det jobbes nå med å skaffe en utenlands kebab-kokk til evenementet, og gutta har kontaktet asylmottaket for en evt befaring for å kunne velge seg ut en passende innvandrer til oppgaven. -Vi har ikke så stort budsjett for å si det sånn, men vi kan love mye god saus! brøler den muntre gjengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse

Annonse:

Annonse: