Beretter om ballett til hagesnegle

Informasjonsrådgiver i kommuneadministrasjonens kultursatsning, Ingo Reep (39), går nye veier for å formidle kunst og kultur til unge. 



Med nytt informasjonsmateriell, utformet av et spesial-utvalg med det ypperste av Høssings kulturutøvere, skal ingen la seg gå uformerket hen, i følge et kodet skriv fra Reep utsendt tidlig i dag morges. I utvalget sitter sirkusdirektør Bendito Ramael, formingslærer Trine Lise Hakkestad og rap-musiker Dada Ambisiøs alias Herman Jervestadsviik som er sytten. Informasjonen er nå å finne om alle kommunens kulturtilbud som kodede meldinger der unge Høssinger ferdes. -Vi forsøker å sette fokus på å speile den informasjonen vi sitter på mot brukerne selv, forteller Ingo Reep.
Hvorfor koder?
Mange Høssingungdom hevet på øye brynene da de fikk kastet små papirflyer etter seg i friminuttene med meldinger som: K8r:-)PS:mÜzickRULOL (="Korpsmusikk Ruler") og H@ZZ´ngZûmph9enZpLL´r(i)MRG! (="Høssingsymfonien spiller i morgen")  -Det er et kjent faktum at ungdom er glad i kodede meldinger. De har sitt eget språk som voksne ikke forstår, (LOL, SMASK, YOLO, SMS etc. red, anm.) og det er i et forsøk på å snakke "deres" språk, at vi nå tar i bruk koder for å nå fram/frem. sier han mannen.

Smådyra til pers
Nå er det smådyra som skal til pers. Vedtektene som kulturetaten i kommunen forholder seg til understreker at det ikke skal gjøres forskjell på dyrearter, og dermed må alt fra maur, lama, trost og gaupe få den informasjonen de har krav på. Hundehviskere fra hele landet er nå "hanket" inn for å ta dyrene i vold. -Vi regner med at dem kan hviske til andre dyr enn bare hunder, hvisker informasjonsrådgiver Reep til Høssingposten.


1 kommentar:

  1. Jeg syntes det er flott å se at kommunen er så på "nett" med "ungdommen". Her forleden dag viste jeg Solbjørg Saus "ungdommens" "favorittside" www.yahoo.gov. Det er utrolig hvordan verden er så til de "grader" tilgjengelig ved enkle museklink. At det finnes en verden utenfor Høssings sfære er noe vi alle må erkjenne. GOD HELG,,,,,,,,,,

    SvarSlett

Følgere

Annonse

Annonse