Nå må alle i kommunen lære seg JAVAFremtidens høssing 

Kommunens nye system for innlevering av selv-angivelse krever javakunnskap for å kunne brukes, derfor har kommunen bestemt at alle innbyggere må lære seg JAVA. - Det er bare naturlig at vi krever en viss kompetanse for å være bosatt i kommunen, feks trenger man kunne lese og skrive for å sende inn NAV-papirer allerede, sier rådmann Ronny Bolivar. 

- Det krever bare at du kan ca. 10 linjer JAVA for å søke byggetillatelse i dag, pga at kommunen ikke har satt noen til å lage systemet.  Det har fungert utmerket, ifølge IT tekniker Jimmy-Herman Frantssønn. Kommunen har testet java i 10 år alerede, på byggetillatelser for småbygg som stall, bungalow, igloo og skur. 

I digitaliserings prosessen som skjer i HØSSING_KOMMUNE_1 i årene frem over så er java kunnskap essensielt for å kunne kjøre selvflygende biler, levere digitalt postkort, kunstig intellekt og bruke roboter, skal vi tro kommuneplanen for 2020 , "Høssing inn i fremtiden 2019".  Det sier også at man etter hvert må kunne java for å betale parkering på kommunale parkeringsplasser i løpet av 2018, men IT eksperter tror ikke dette er på plass før i 2019. 


Det blir kurs I java på alle videregående skoler førstkommende mandag, går du glipp av kurset kan du ta et nett kurs tirsdag 23. januar, eller et sommerkurs 18 juli.  Det blir også utdelt flyers. 

Mange tror java er vanskelig, men sannheten er at til og med einstein strøyk i java, og til tross for det ble han professor, så her er det mulig for alle.
  1. JavaVi har spurt 3 på gata utenfor for å høre hva de mener:Må lære seg Program språket JAVA: Gorbatchov Jensenius

Hva tror du om at innbyggere må kunne skrive og lese JAVA for å levere selv angivelse medio 2018? 

Gorbratchov: Alt er bedre enn det systemet som er nå hvor man må printe ut selvangvielsen og kjøre til brønnøysund for å få Bank ID code for å logge seg inn på GPRS med. Ring meg når det kommer...Brand Olsen lager rustninger, men må nå lære seg Java istedet

Brand: Jeg lærte meg java på bali 2014 på et java og bartenderkurs. Visste du at java ble funnet opp for å lage røykvarselere? Kommunens innbyggere har til 01.01.2018 på å lære seg JAVA. Den skriftlige delen vektlegges 60%, mens den muntlige delen 40%.


1 kommentar:

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: