Familiefar prøvde tekno

Turen til Danmark ble ikke helt som planlagt for Iver Tropic-Revjesen (45) og familie. Etter å ha vunnet et helgecruise til den danske feriebyen Fredrikshavn, gledet familien seg til en avslappende weekend, men allerede på båten nedover gikk det galt.

-Vi hadde vært i taxfree-butikken, og satt og sorterte smågodt-bøtta fra Hariboe. Morsan liker ikke lakris, unga vil helst ha rød og oransje vingummi, og undertegnede er glad i alt unntatt de derre larveaktige greiene, de gir meg helt brekninger pga noen larve episoder i ungdommen. forteller familiefaren. -Uansett: Etterhvert ble det arrangert et såkalt barne disco, jeg er klar over at dette primært er for småunger, men det er ikke så jævlig ofte vi "godt voksne" kommer oss på dansegølvet, så jeg tenkte det kunne være kult å slenge seg med. Men musikken har tydeligvis forandret seg endel siden sist jeg var ute "på galeien". 

Sist Tropic-Revjesen var på diskotek gikk det i Michael Learn to Rock og Tomboy, men nå ble det spilt siste skrik av teknologisk dansemusikk, noe som ikke gav særlig medsmak for førtifemåringen.
-Du kan si det sånn at den musikken der, den er mildt sagt migrenefremkallende. Dem kjører dunk-dunk-dunk på repeat, og helst så høyt at det surrer i hjernebarken flere da'er etterpå. Nei, så da har man prøvd det. Det blir lenge til neste gang for å si det sånn. Det blir lenge til neste gang for å si det sånn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: