Pesto - det nye i Høssing

Pestobølgen har skylt over høssingenes land og vil ingen ende ta. Den populære lille italienske sausen er nå å få på hver butikk og hvert utsalg i Høssing, og går du innom et lunsjrom så er sjansen stor for at det er nettopp pesto samtalen dreier seg om.

Det var i slutten av august at engrosforretningsmannen Melchior Pentagons tok sjansen og importerte pestoen til sitt utsalg på Høssing torg. Og en ny folkefavoritt var dermed skapt. Høssinger har ikke vært sene med på finne på lokale varianter, og allerede er det mulig å få kjøpt elgpesto, vaniljepesto, honningpesto, tinita tikaram-pesto og så videre. Per Inge med isbilen har også inkludert en egen pestois i sitt sortiment. - Den fåes med tress i kjeks eller rett-i-hånda, kan han avsløre. - Spesialtilbud ut september, så her gjelder det å være jævlig kjappe, avslører han på en sprakete linje et sted langs isbilruta.

I rådhuset har det vært sonderinger rundt en egen dag for pesto i Høssing. Hittil har 24. desember dukket opp som et mulig alternativ, og for å komme kritiske i møte har det vært foreslått at alle kan gi hverandre pesto i julegave.


Oops, her har noen vært uheldig med pestoskjeen sin


FAKTA OM PESTO:


Ingen vet helt hva pesto består av. Det er på en måte opp til enhver hva den skal inneholde. Her er det bare å bruke fantasien, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Følgere

Annonse

Annonse


Annonse:

Annonse: